U bevindt zich hier:  
Home   -   Tarieven

Tarieven

Voor een intakegesprek (+ analyse + behandelplan) is het tarief €80,00 incl. BTW

Voor de verdere gesprekken is het tarief €65,00 per uur, incl. BTW.

Bij een gesprek langer dan 1 uur en maximaal 1 1/2 uur wordt €75,00 in rekening gebracht, incl. BTW.

Bij een echtpaargesprek wordt €85,00 in rekening gebracht, incl. BTW.

Bij afzegging van een afspraak binnen 24 uur, wordt €30,00 in rekening gebracht.

Voor jeugdige clienten of hulpvraag m.b.t. tot een jeugdige tot 18 jaar, is er een mogelijkheid tot aanvragen van PGB. Voor de gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere ben ik erkend als professioneel jeugdhulpverlener. Met een duidelijke hulpvraag en zorgplan en de benodigde papieren die ik in mijn bezit heb, kan er een PGB aanvraag worden gedaan. Overleg bij het contact opnemen voor hulp hier met mij over en dan kan gezamenlijk een aanvraag worden gedaan.

Voor hulpverlening aan volwassenen, kunnen de kosten niet worden vergoed uit een (aanvullende) verzekering. Bij ontoereikende inkomsten, neem contact op en dan kan een afgepast tarief worden afgesproken.

Ter extra informatie:
Hoogsensitiviteit is geen officiele diagnose en wordt daarom door geen enkele zorgverzekeraar vergoed (ook niet aanvullend).
Relatie- en opvoedingsproblemen worden door slechts enkele zorgverzekeraars in de aanvullende pakketten vergoed.
Psychosociale problemen zoals rouwverwerking, omgaan met veranderingen en alle verdere klachten waar geen offiiciele diagnose voor is gesteld, worden niet vergoed.
Burnout als zelfstandig probleem wordt ook niet vergoed door de zorgverzekeraars. Een werkgever zou hierin een bijdrage kunnen leveren, om terugkeer naar werk te bevorderen.