U bevindt zich hier:  
Home   -   Visie

Visie

Ik geloof dat elk mens is geschapen als uniek en waardevol. We zijn als mensen sociale wezens en we bewegen of functioneren altijd te midden van andere mensen. De ene mens wat meer dan de andere mens, maar we kunnen niet zonder de ander.

Binnen die relaties kunnen veel dingen mis gaan of onprettig voelen, zoals gevoelens van onzekerheid, eenzaamheid, somberheid. Dan voel je je niet vrij en kun je klachten ervaren en moeiten en belemmeringen in je dagelijkse functioneren. Het doel van mijn hulpverlenen is om jou als persoon weer tot je recht te laten komen in het contact met de ander. Mijn motto: vrijheid in verbondenheid!

Doelgroep: Omdat we als mens altijd in relatie staan tot andere mensen, werk ik graag met de client en de mensen om hem of haar heen. Het lukt niet altijd om deze omgeving er direct bij te betrekken in het gesprek. Maar ook in de individuele gesprekken kan die naaste wel in beeld komen en dat doe ik graag!

Ik heb passie voor jou als mens en passie voor mijn vak. Vandaar de naam Praktijk De Passiebloem! En daarom is het doel van mijn hulpverlening: Jou helpen om je als persoon of gezin weer tot je recht te laten komen in contact met anderen en met elkaar!

Iedereen is welkom. Als er in de gesprekken geloofsvragen spelen, die samenhangen met je klachten, dan is daar zeker ruimte voor om bij stil te staan